Kate Hudson får rolle i "Knives Out 2"

Rian Johnsons stjernespækkede skuespillertrup har fået endnu en iøjnefaldende tilføjelse.

For halvanden uges tid siden blev Dave Bautista offentliggjort som det første nye navn på rollelisten til den kommende "Knives Out 2", som skrives og instrueres af manden bag den første "Knives Out - Var det mord?": Rian Johnson.

Så begyndte snebolden for alvor at rulle, og de efterfølgende dage blev Edward Norton ("Motherless Brooklyn"), Janelle Monáe ("Antebellum") og Kathryn Hahn ("WandaVision") hyret, og nu rapporterer Deadline, at den Oscar-nominerede "Almost Famous"-stjerne Kate Hudson også medvirker i den kommende krimi.

Læs også: Netflix betaler 3 milliarder kroner for "Knives Out"-fortsættelserne

Både "Knives Out 2" og "Knives Out 3" produceres til Netflix, som har betalt et stort milliardbeløb for at få eneret på fortsættelserne til Johnsons prisbelønnede thriller.

I de kommende film vender Daniel Craig tilbage som den excentriske mesterdetektiv Benoit Blanc, som i den første "Knives Out" skulle opklare en aldrende forfatters mystiske død.

Vi ved stadig intet om plottet i "Knives Out" eller om de karakterer, som Hudson og Co. skal spille i filmen. Optagelserne går dog lige straks i gang i Grækenland. Herunder kan I se Moovy TV's interview med Rian Johnson op til premieren på "Knives Out - Var det mord?" i 2019:

Kommentarer

Kate Hudson får rolle i "Knives Out 2"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen