Kate Winslet og James Cameron genforenes på "Avatar"-fortsættelserne

... Og Cameron afslører navnet på Winslets rolle.

Der er gået 20 år, siden instruktør James Camerons monster-hit "Titanic" gjorde Kate Winslet til superstjerne med en imponerende karriere til følge, der blandt andet har budt på en Oscar-statuette til den 41-årige skuespillerinde samt adskillige nomineringer. 

Nu genforenes de to Hollywood-giganter så for første gang siden "Titanic", når Winslet slutter sig til fortsættelserne af "Avatar", hvor optagelserne netop er begyndt med Cameron i instruktørstolen.

Det er endnu uvist, hvor mange af de fire "Avatar"-fortsættelser, Kate Winslet skal medvirke i, men Cameron selv udtaler om genforeningen: "Kate og jeg har været på udkig efter noget at lave sammen i 20 år efter vores samarbejde på 'Titanic', som er ét af de mest givende i min karriere. Jeg kan ikke vente med at se hende bringe karakteren Ronal til live," siger instruktøren, der altså samtidig afslører navnet på Winslets rolle.

"Avatar" blev præcis som "Titanic" et mega-hit for James Cameron i 2009, og Winslet får selskab af blandt andre Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver og Stephen Lang samt et nyt, ung cast på rollelisten til fortsættelserne, der endnu engang finder sted på den eksotiske planet Pandora.

Første fortsættelse får premiere i december 2020 efterfulgt af de sidste tre film i henholdsvis 2021, 2024 og 2025, hvor sagaen afsluttes 16 år efter premieren på "Avatar".

Kommentarer

Kate Winslet og James Cameron genforenes på "Avatar"-fortsættelserne

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen