Kattene i "Cats" så oprindeligt ekstremt uhyggelige ud

Vi får næppe nogen ordentlig nattesøvn de kommende dage...

Tom Hoopers udskældte musical, "Cats", vandt forleden hele seks Razzie-priser – bl.a. Værste film og Værste instruktør. Men måske bør vi i stedet takke Hooper og Co. for ikke at have brugt det oprindelige design til filmens syngende kattemennesker.

Filmen er netop udkommet på VOD i USA, og det samme er en smule ekstramateriale om filmens skabelse. Og her finder man bl.a. et tidligt udkast til, hvordan kattemeneskerne skulle se ud. I filmen endte de med at ligne underlige hybrider mellem katte og mennesker, men oprindeligt overvejede man altså at omdanne skuespillerne til katte i menneskestørrelse.

Og som I kan se på det nedenstående eksempel, så så disse katte temmelig skrækindjagende ud. Filmen var dog næppe blevet mindre interessant eller bizar med disse katte som omdrejningspunkt.

"Cats" blev et kæmpe flop verdensplan og indtjente blot 74 mio. dollars. Filmens budget var 95 mio. dollars, så filmens skabere krydser sikkert poterne for, at filmen vil klare sig markant bedre på hjemmevideo.

Kommentarer

Kattene i "Cats" så oprindeligt ekstremt uhyggelige ud

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen