Ke Huy Quan er klar på at spille en ældre Short Round i en ny "Indiana Jones"-film

Barnestjernen fra "Indiana Jones og templets forbandelse" er efterhånden blevet 50 år.

I 1984 udkom Steven Spielbergs eventyrlige "Indiana Jones og templets forbandelse" – efterfølgeren til kæmpesuccesen "Jagten på den forsvundne skat", der tre år tidligere havde bjergtaget biografgængere over hele kloden og gjort Harrison Ford udødelig i rollen som den eventyrlystne arkæolog Indiana Jones.

I fortsættelsen fik Ford selskab af den dengang blot 13-årige Ke Huy Quan. Den charmerende knægt gav den i rollen som Indys sidekick Short Round i adventure-filmen, der går for at være det mørkeste af de indtil videre fire kapitler i "Indiana Jones"-sagaen.

Barnestjernen huskes især også for sit portræt af Data i Richard Donner-eventyret "Goonierne", der udkom i 1985. Her spillede Steven Spielberg endnu en gang en vigtig rolle, nemlig som producer.

Se også: Michelle Yeoh smadrer universet som interdimensional hverdagshelt i "Everything Everywhere All at Once"

Nu afslører Quan, at han er klar på at spille en ældre Short Round i en eventuel ny "Indiana Jones"-film. Det rapporterer MovieWeb. Det kommer dog næppe til at ske lige foreløbig. Optagelserne til den længe ventede femte film i franchisen er i kassen, og det er umiddelbart uden Ke Huy Quan om bord. 

Derudover bliver det kommende eventyr formentlig Harrison Fords sidste svingom med sin gamle glansrolle, og derefter er franchisens fremtid uvis.

Tiden må derfor vise, om Quan får sin drøm opfyldt. Men den 50-årige skuespiller er under alle omstændigheder stadig aktiv foran kameraet – bl.a. i "Everything Everywhere All at Once", hvori han spiller sammen med Michelle Yeoh og James Hong. Den film får dansk biografpremiere den 12. maj.

Den endnu unavngivne femte film om Indiana Jones' vilde eskapader udkommer i biograferne den 30. juni 2023.

Kommentarer

Ke Huy Quan er klar på at spille en ældre Short Round i en ny "Indiana Jones"-film

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen