Ke Huy Quan om "The Goonies 2": Manuskriptet er ikke godt nok endnu

En fortsættelse til én af 1980'ernes mest forrygende familiefilm lader vente på sig.

Richard Donners "The Goonies" – eller "Goonierne" på dansk – fra 1985 er stadig en af de mest populære familiefilm fra det 20. århundrede.

Filmen handler om en gruppe skattejægere, de såkaldte goonier, som spilles af bl.a. Sean Astin ("Ringenes herre"), Josh Brolin ("Sicario"), Corey Feldman ("Stand By Me") og Ke Huy Quan ("Indiana Jones og templets forbandelse").

Eventyrets manuskript var baseret på en idé af selveste Steven Spielberg, og en efterfølger har i årevis frekventeret rygtebørsen. Det lader dog ikke til, at vi kommer til at se en "Goonierne 2" lige foreløbigt – hvis overhovedet nogensinde.

Læs også: Sean Astin: "Goonierne 2" er nok lagt i graven

Ke Huy Quan, der for alvor igen er kommet i vælten efter at have modtaget en velfortjent Golden Globe-statuette for sin præstation i "Everything Everywhere All at Once", har udtalt, at han er frisk på at gentage rollen som Data i "Goonierne 2".

Men samtidigt understreger den nu 51-årige skuespiller, at der trods adskillige forsøg på at finde den helt rigtige historie, endnu ikke er blevet lavet et tilfredsstillende manuskript:

"Vi havde indtil flere manuskripter, men der var ikke et manuskript, der kunne leve op til det originale. Beklageligvis mistede vi kaptajnen på skibet, Dick Donner, og jeg ved virkelig ikke, om der nogensinde kommer en 'Goonierne 2', men jeg ville virkelig elske at gentage rollen som Data, hvis muligheden opstår."

"Goonierne" er under alle omstændigheder ikke helt begravet. Som tidligere rapporteret er en tv-serie inspireret af "The Goonies" nemlig i støbeskeen og på vej til Disney+.

Kommentarer

Ke Huy Quan om "The Goonies 2": Manuskriptet er ikke godt nok endnu

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen