Keanu Reeves tror ikke på en 5. "The Matrix"-film

Ganske vist indgår ordet "genopstandelse" i titlen på den fjerde "The Matrix"-film, men ifølge Reeves er franchisen formentlig definitivt død.

I juledagene udkom "The Matrix Resurrections" herhjemme på VOD – hele 18 år efter biografpremieren på sci-fi-franchisens foregående kapitel, "The Matrix Revolutions".

Fordi "The Matrix"-sagaens fjerde kapitel – på grund af pandemien – udkom samtidigt i biograferne og på diverse streamingplatforme i adskillige lande, herunder Danmark og USA, så er det for tidligt at sige, om filmen er en succes eller ej, selvom den i skrivende stund blot har indtjent 125 mio. dollars på verdensplan mod et budget på cirka 200 mio. dollars.

Men selvom der har floreret rygter om, at "The Matrix Resurrections" er tænkt som startskuddet til en ny "The Matrix"-filmtrilogi, så siger seriens store stjerne, Keanu Reeves, at vi næppe får flere fortsættelser at se.

Læs også: Keanu Reeves er klar på at lave "Constantine 2"

I et interview med Empire Magazine, som MovieWeb har fået fingre i, bliver Reeves i hvert fald adspurgt om flere mulige "The Matrix"-film og svarer:

"Jeg tror ikke på det. Hvis jeg blev bedt om at spå om fremtiden, så ville jeg sige, at Lana ikke kommer til at lave flere 'Matrix'-film."

Reeves refererer her til Lana Wachowski, som sammen med sin søster, Lilly Wachowski, lavede de tre første "The Matrix"-film, men som altså kørte sololøb bag kameraet på "The Matrix Resurrections".

Reeves slår dog fast, at hvis Lana Wachowski er klar på at lave flere "The Matrix"-film, så er han også villig til at gentage rollen som den kung-fu-glade superhacker Neo nok en gang. Det er selvfølgelig heller ikke utænkeligt, at filmselskabet Warner Bros. potentielt hyrer en anden filmmager til at lave en ny "The Matrix"-film en dag, såfremt Wachowski ikke er frisk på opgaven.

Kommentarer

Keanu Reeves tror ikke på en 5. "The Matrix"-film

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen