Kenneth Branagh får prominente medpassagerer i "Mordet i Orient-ekspressen-remake

Den Shakespeare-skolede Kenneth Branagh har endnu engang valgt at udfordre sig ved at påtage sig opgaven at sælge Agatha Christies ensemblekrimi "Mordet i Orient-ekspressen" til en ny generation og derudover selv tage sig af hovedkarakteren Hercule Poirot, der tidligere er blevet udødeliggjort af Albert Finney og David Suchet.

Heldigvis for Kenneth Branagh ser det ud til, at han får mere end god hjælp til opgaven. For hold nu fast: Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Daisy Ridley, Michael Peña, Dame Judi Dench, Leslie Odom, Tom Bateman, Lucy Boynton og Derek Jacobi er alle med på det berømte tog, hvor Branagh som Poirot skal finde morderen iblandt dem.

"Christie's 'Mordet...' er mystisk, dragende og foruroligende. Jeg er beæret over at have denne fantastiske gruppe af skuespillere til at bringe dette mørke materiale til live for et nyt publikum," udtaler Kenneth Branagh.

For kendere af den oprindelige Agatha Christie-roman fra 1934 eller Sidney Lumets filmversion fra 1974 kan det tilføjes, at de mange stjerner skal spille følgende karakterer: Depp/Ratchett, Pfeiffer/Mrs. Hubbard, Ridley/Mary Debenham, Dench/Prinsesse Dragomiroff, Peña/Marquez, Odom/Dr. Arbuthnot, Bateman/Bouc.

Michael Green har stået for manuskriptet til den nye udgave af "Mordet i Orient-ekspressen". Han har også en finger med i de kommende "Blade Runner 2" og "Alien: Covenant", der ligesom "Mordet i Orient-ekspressen" er produceret af Ridley Scott.

Det stjernespækkede hold af mordmistænkte starter på optagelserne i november, og filmen er sat til premiere godt et år efter.

Kommentarer

Kenneth Branagh får prominente medpassagerer i "Mordet i Orient-ekspressen-remake

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen