Kevin Hart om "Jumanji 4": Timingen skal være rigtig

Superstjernen insisterer på, at vi får flere "Jumanji"-film, men at han og filmholdet ikke har travlt med at vende tilbage til franchisens farverige univers.

Det kom som lidt af en overraskelse, da den eventyrlige familiefilm "Jumanji" fra 1995 pludselig fik en fortsættelse i 2017, "Jumanji: Welcome to the Jungle", og at den endte med at indtjene næsten 1 milliard dollars på verdensplan.

Derfor gav det sig selv, at endnu en fortsættelse blev søsat, "Jumanji: The Next Level", som udkom i 2019 og indtjente 800 mio. dollars globalt.

Og manden bag sagaens to seneste kapitler, Jake Kasdan, bekræftede forståeligt nok for et års tid siden, at "Jumanji 4" er i støbeskeen. Men ifølge en af filmens skuespillere, Kevin Hart, er den måske ikke lige på trapperne...

Læs også: Kevin Hart slutter sig til "Borderlands"-filmatisering

I et nyt interview med Collider fastslår Hart, at både han og flere af hans skuespillerkollegaer har så rygende travlt i øjeblikket, at der nok går en rum tid, før "Jumanji 4" går i produktion:

"Det er monumentalt, at vi genskabte Jumanji-verdenen og opnåede så stor succes. Og det efterlader man ikke bare... vi har ingen interesse i at efterlade det. Det handler om timingen. Dwayne [Johnson] og mig selv... jeg laver lige nu en film med Jack Black: 'Borderlands'. Jeg er i Budapest. Vi har alle sammen taget hul på andre projekter, så når vi har fået skruet ned for tempoet og afrundet de projekter, vil vi helt sikkert genbesøge den verden."

Netop spilfilmatiseringen "Borderlands" er netop nu ved at blive stykket sammen i klipperummet, mens Hart også har travlt med flere Netflix-projekter, som han fortæller Collider, at han gerne vil prioritere højt.

"Jumanji: The Next Level" antydede, at skillelinjen mellem det fantasifulde Jumanji-univers og den virkelige verden bliver nedbrudt i franchisens næste film, men der går altså nok (mindst) et par år, før vi får lov til at opleve dét eventyr.

Herunder kan I se videorapporten fra Moovy TV's unikke "Jumanji"-tour i Californien sidste år, hvor vi bl.a. mødte flere af de nyere "Jumanji"-films skuespilere og kørte i dune buggies i ørkenen!

Kommentarer

Kevin Hart om "Jumanji 4": Timingen skal være rigtig

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen