Kevin Smith producerer "Masters of the Universe"-serie til Netflix

He-Man og Skeletor vender tilbage i ny animationsserie, der tager tråden op fra 80'erne.

Supernørden og filmskaberen Kevin Smith har afsløret, at han skal stå bag en helt ny animationsserie til Netflix med titlen "Masters of the Universe: Revelation".

Serien tager publikum med tilbage til planeten Eternia og Castle Grayskull, hvor vi igen skal møde den ikoniske helt He-Man og hans ærkefjende Skeletor, der helt tilbage i 1980'erne bekæmpede hinanden i animeret form i serien "He-Man and the Masters of the Universe", der baserede sig på Mattels legendariske legetøj og actionfigurer.

Se også: Første trailer til Kevin Smiths "Jay and Silent Bob Reboot" byder på masser af kendte cameos

Den nye serie tager tråden op fra dengang ved at fokusere på nogle af de uafsluttede historier fra 80'erne i en episk fortælling, der ifølge executive producer Kevin Smith kan blive det sidste slag mellem He-Man og Skeletor!

Udover animationsserien er der også en live-action-film på vej med titlen "Masters of the Universe", og den får efter planen premiere i 2021.

I videoen herunder kan du iøvrigt se, hvordan det gik Moovy TV-vært Johan Albrechtsen, da han fik den første He-Man, Dolph Lundgren, til at råbe den berømte replik:

Kommentarer

Kevin Smith producerer "Masters of the Universe"-serie til Netflix

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen