Kevin Smith vil gerne lave "Moose Jaws" – "Dødens gab" med en elg!

Det lyder helt klart som en idé fra Kevin Smiths krøllede hjerne!

Smith har en masse projekter på tegnebrættet – deriblandt "Clerks III" og "Mallrats 2". Og i længere tid har filmmageren talt om projektet "Moose Jaws", og mens Smith sidder fast i hjemmet på grund af coronavirussens udbrud, er han i fuld gang med at færdiggøre manuskriptet.

Og som titlen antyder, er der tale om en nyfortolkning af Steven Spielberg-klassikeren "Jaws" (på dansk: "Dødens gab"), hvor en gruppe mennesker terroriseres af en blodtørstig elg i stedet for en kæmpe, hvid haj.

Smith har tidligere udtalt om projektet: "Ud af alt det, jeg har skrevet, så er det min favorit. Det er en fucking fantastisk film. Det føles, som om jeg hælder mit hjerte ud over manuskriptet. Jeg elsker 'Jaws', og jeg elsker Canada, og jeg vil kombinere de to ting."

Læs også: Mark Hamill er Skeletor i Kevin Smiths "Masters of the Universe"-serie

Og i en ny Q&A-video, som Smith netop har optaget i sit eget hjem, fortæller Smith, at det skrider fremad med projektet:

"Jeg ringer snart til nogle af dem, som jeg lavede ['Jay and Silent Bob Reboot'] med for at tale om projektet. Så ja, det vækkes måske til live. Ville det ikke være sejt?"

Ud over at være inspireret af "Jaws" bliver "Moose Jaws" ifølge Smith et miks af "Godzilla", kultfilmen "Destroy All Monsters", "Star Trek II: The Wrath of Khan" samt "Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi". Jamen dog.

Herunder kan du i øvrigt se Moovy TV's lange, dybdeborende interview med Smith, som vi lavede i forbindelse med udgivelsen af instruktørens seneste film, "Jay and Silent Bob Reboot":

Kommentarer

Kevin Smith vil gerne lave "Moose Jaws" – "Dødens gab" med en elg!

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen