Kevin Smiths "Clerks III" udkommer i 2022

Nyheden kommer næppe som den store overraskelse, men Smiths talstærke fans kan glæde sig over, at instruktøren tydeligvis er lige så hurtigtarbejdende som altid.

Ganske vist har Kevin Smiths trofaste tilhængere ventet i mange år på "Clerks III" ("Clerks II" udkom i 2006), men så snart den tredje "Clerks"-film fik grønt lys, kom den forbløffende hurtigt ud af starthullerne.

I januar færdiggjorde Smith manuskriptet til filmen, og optagelserne gik i gang tilbage i august, og der gik heller ikke længe, før vi fik vores første kig på "Clerks III", som Smith også lynhurtigt fik stykket sammen i klipperummet.

Og nu bekræfter Smith omsider officielt på sin personlige Twitter-konto, at "Clerks III" udkommer i 2022.

Læs også: Kevin Smith vil gerne lave "Moose Jaws" – "Dødens gab" med en elg!

I "Clerks III" følger vi nok en gang kammeraterne Dante (Brian O'Halloran) og Randal (Jeff Anderson), som forvilder sig ud i alskens unoder, fordi de keder sig bravt på deres arbejdsplads – en temmelig typisk døgnkiosk – hvor de reflekterer over livet og hænger ud med aparte kammerater og kunder.

I "Clerks III" oplever og overlever Randal et voldsomt hjerteanfald, hvorefter han hyrer vennerne Dante, Jay og Silent Bob til at udødeliggøre ham ved at filmatisere sin livshistorie.

Ud over Anderson og O'Halloran byder rollelisten på genkendelige navne som Rosario Dawson og Jason Mewes, mens Smith selv igen tropper op som den (mildest talt) fåmælte Silent Bob.

Filmens nøjagtige premieredato er endnu ikke blevet annonceret. Herunder kan I se hele Moovy TV's (animerede) interview med Kevin Smith fra sidste år, hvor vi også diskuterede "Clerks":

Kommentarer

Kevin Smiths "Clerks III" udkommer i 2022

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen