Kevin Spacey tiltales for fire voldtægter i England

Storbritanniens retsvæsen har valgt at sigte den skandaleombruste skuespiller efter at have gennemtrawlet bevismateriale i over et år.

Tidligere i maj havde den skandaleramte skuespiller Kevin Spacey et comeback i sigtekornet – hans karriere kuldsejlede i 2017, da den prisbelønnede og dengang højt respekterede "House of Cards"-stjerne blev anklaget for talrige ugerninger af seksuel karakter. Men for få dage siden i Cannes blev to nye film med Spacey foran kameraet, "Peter Five Eight" og "Gateway to the West", præsenteret for alverdens distributører.

Men eventuelt nysgerrige distributører og investorer vælger formentlig at ignorere de to projekter nu, idet den engelske anklagemyndighed netop har sigtet Spacey for fire seksuelle overgreb begået mod tre forskellige mænd i England.

Derudover sigtes den 62-årige Spacey også for at have tvunget en person til "seksuel aktivitet med penetration" uden samtykke.

Læs også: Kevin Spacey skal betale 200 mio. kroner i erstatning til selskabet bag "House of Cards"

Den britiske anklagemyndighed, CPS (Crown Prosecution Service), har annonceret sigtelserne i dag efter at have brugt godt et år på at nærstudere det bevismateriale, som Englands politivæsen har indsamlet.

Flere af sigtelserne er efter signede knyttet til Spaceys tid som teaterchef på Old Vic i London i årrækken 2004-2015. Da syndfloden af anklager mod Spacey blev kickstartet i 2017, modtog teateret 20 alvorlige klager fra 20 af Spaceys tidligere teaterkollegaer på Old Vic.

Derudover efterforskes flere anklager mod skuespilleren i skrivende stund i USA, mens Spacey også forsøger at bekæmpe en dom fra sidste år, der fastslog, at Spacey skal betale 200 mio. kroner i erstatning til produktionsselskabet bag tv-serien "House of Cards".

Kommentarer

Kevin Spacey tiltales for fire voldtægter i England

 • 2

  Ja, men hillemænd, hvor er det dog akavet, når man kigger på sociale medier kommentarer om Kevin Spaceys tilbagevenden til film...

  "Ej, han er sådan en god skuespiller!"

  "Han er vildt savnet!"

  Og så videre og så videre...

  Jeg fatter ikke, at nogen som helst filmselskaber ville prøve chancen med ham, indtil alle sager var afsluttet, enten den ene eller anden vej. 

  De må have for mange penge til at brænde af.

  The Paki Don26-05-22 20:32

 • ★★★★★0

  Jeg fatter ikke, at nogen som helst filmselskaber ville prøve chancen med ham, indtil alle sager var afsluttet, enten den ene eller anden vej.

  Nok fordi der er så sørgeligt mange sørgelige mennesker, der synes Spacey er det sande, stakkels offer i oceanet af ofre. Tror dog ikke, at de alene kan sikre Spacey et storstilet comeback.

  The Insider26-05-22 20:44

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen