"Kingsman"-skuespiller: Kritikken af "Kingsman 2" var uretfærdig

Mange medier – inklusive Moovy – var knap så begejstret for "Kingsman: The Golden Circle". Men ifølge Taron Egerton fortjente filmen en bedre modtagelse.

Her på Moovy skrev vi om "Kingsman"-fortsættelsen, at "ikke engang en spilletid på hele 141 minutter giver karaktererne plads til at ånde eller historien tid til at folde sig ordentligt ud." Den endelige dom: 3 stjerner ud af 6.

Mange andre anmeldere på verdensplan var ligeledes lunkne over for Matthew Vaughns actionbrag, som også solgte færre biografbilletter end den første, fyrstelige "Kingsman"-film fra 2015.

Læs også: "Kingsman 3" udkommer allerede næste år

Men Taron Egerton, som spillede den unge superagent Eggsy i de to film, fortæller Empire, at "vi fik et ufortjent møgfald, hvis jeg skal være helt ærlig.

"Det var hårdt for mig, fordi jeg gav den hele armen, og så blev filmen hurtigt skudt ned, og det gjorde ondt."

Egerton indrømmer dog: "I visse henseender var filmen ikke lige så godt skruet sammen som den første, men det var helt klart ikke nogen dårlig film."

Tidligere i år skrev vi her på Moovy, at "Kingsman 3" allerede udkommer i 2019, men der er åbenbart tale om en prequel, "Kingsman: The Great Game", som foregår i starten af 1900-tallet og handler om Kingsman-agenternes første missioner. Derefter kommer der dog en fortsættelse til "Kingsman: The Golden Circle", hvori Egerton gentager rollen som Eggsy.

Fra og med i morgen kan Egerton opleves i endnu en nedsablet film, "Robin Hood", som i den forgange weekend endte på en skuffende syvendeplads ved USA's billetluger.

Kommentarer

"Kingsman"-skuespiller: Kritikken af "Kingsman 2" var uretfærdig

  • ★★★★1

    Hahahahahaha eh jo.

    Elwood28-11-18 14:21

  • ★★★1

    Om to år: "I visse henseender var "Robin Hood" ikke lige så godt skruet sammen som alle andre film globalt det år, men det var helt klart ikke nogen dårlig film."

    Dolphinfriendly28-11-18 14:35

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen