Kommende "Motorsavsmassakren" bliver en direkte fortsættelse til originalen

Leatherface er en ældre herre efterhånden...

I den støt voksende stime af reboots og fortsættelser inden for diverse franchises kan vi nu også tilføje den kommende "The Texas Chainsaw Massacre".

"The Texas Chain Saw Massacre" – eller "Motorsavsmassakren", som den så pænt hedder på dansk – har siden 1974 allerede affødt en lang række mindre vellykkede fortsættelser, spin-offs og remakes. Senest fik vi i 2017 den noget fesne "Leatherface", der forsøgte at give os en troværdig forhistorie til den legendariske motorsavssvinger.

Det tegner dog lidt lovende, at instruktøren Fede Alvarez, som stod bag "Don't Breathe" og genindspilningen af "Evil Dead", skal styre løjerne denne gang.

Læs også: "The Texas Chainsaw Massacre"-reboot skrotter optagelser og skifter instruktører

Alvarez har i et nyligt interview ligeledes bekræftet, at "The Texas Chainsaw Massacre" bliver en direkte fortsættelse til originalen fra 1974 og ligeledes vil have Leatherface som omdrejningspunkt – dog i en noget ældre udgave end sidst. Ifølge pålidelige kilder (internettet) er Leatherface født i 1947, hvilket betyder, at han i 2021 er 74 år gammel.

I selvsamme interview bekræfter Alvarez, at filmen bliver holdt i samme stil som originalen, i det omfang det er muligt. Det betyder, at de udelukkende kommer til at benytte sig af praktiske effekter – ingen computereffekter. Ligeledes vil en del af kameraudstyret være vintage for netop at matche stemningen og billedsiden fra originalen.

"The Texas Chainsaw Massacre" forventes at få premiere i løbet af 2021.

Kommentarer

Kommende "Motorsavsmassakren" bliver en direkte fortsættelse til originalen

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen