Komponisten Junkie XL forlader også "Deadpool 2"

Alt kørte på skinner for Fox og skuespiller Ryan Reynolds efter kæmpesuccesen med den alternative superhelt Deadpool. Men så valgte instruktør Tim Miller at smutte fra opfølgeren over kreative uenigheder, hvilket har fået sine første eftervirkninger.

For den ellers meget populære komponist på den første film, Junkie XL, har over Twitter erklæret, at han ikke vender tilbage med følgende begrundelse:

"Siden det blev afsløret, at "Deadpool"s fantastisk kreative instruktør Tim Miller ikke vil være involveret i projektet mere, har jeg mærket efter på mig selv. Tim var en drivkraft bag 'Deadpool', og at jeg blev involveret i dette utrolige projekt. 'Deadpool' uden Tim føles bare ikke rigtigt for mig, og derfor har jeg besluttet ikke at være en del af andet kapitel."

Den hollandske dj med det borgerlige navn Tom Holkenborg var indtil for få år siden mest kendt for i starten af 00'erne at have lavet et populært remix af Elvis Presleys "A Little Less Conversation".

De seneste år har han til gengæld skabt sig et navn med nogle yderst energimættede og hårdtpumpede scores til "Mad Max: Fury Road" og "Deadpool" samt som medkomponist på "Batman v Superman: Dawn of Justice".

Selvom det nok er det catchy soundtrack, de fleste husker fra lydsiden på "Deadpool", så vil det højst sandsynligt kunne mærkes, når titelpersonen ikke længere deler velserverede øretæver ud til lyden af, hvad der kunne minde om en blanding Michael Jacksons "Beat It" og musikken fra "Tekken". Lyt selv herunder.

 

Kommentarer

Komponisten Junkie XL forlader også "Deadpool 2"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen