Kraften er stærk i ny actionfyldt trailer til videospillet "Star Wars Jedi: Survivor"

Nu kan du snart svinge lyssværdet og bruge Kraften i fortsættelsen til det succesrige "Star Wars Jedi: Fallen Order".

I 2019 blev action/adventure-videospillet "Star Wars Jedi: Fallen Order" et overraskende megahit med over 10 mio. solgte eksemplarer. 

Nu er den længe ventede efterfølger "Star Wars Jedi: Survivor" lige på trapperne, og til at forsøde ventetiden har Lucasfilm Games nu frigivet en ny trailer, der giver os et indblik i, hvad vi kan forvente os af historien og gameplayet. 

Læs også: Endnu en "Star Wars"-film er tilsyneladende droppet

Som spiller indtager man atter rollen som den unge Cal Kestis, der er én af de få jedi-riddere, som overlevede Darth Sidious' grusomme nedslagtning af de noble krigere under Order 66.

Spillet tager sin begyndelse fem år efter begivenhederne i "Star Wars Jedi: Fallen Order". Cal og hans loyale droidemakker, BD-1, er stadig på flugt fra det grumme Imperium, som ubønhørligt jager den hårdt pressede jedi. Spillet byder på nye mysterier og nye skumle inkvisitorer, hvorfor Cal får brug for al sin snilde og seje jedi-skills i kampen mod det onde. 

"Star Wars Jedi: Survivor" udkommer til PlayStation 5, Xbox Series X/S og pc den 28. april, og du kan se den flotte og stemningsfulde trailer herunder: 

Kommentarer

Kraften er stærk i ny actionfyldt trailer til videospillet "Star Wars Jedi: Survivor"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen