Kumail Nanjiani får hovedrollen i "Insidious"-spin-off

Gysersagaens sjette spillefilm er i støbeskeen.

I går delte vi traileren til "Insidious: The Red Door" – den femte film i den succesfulde horror-franchise, som i sin PR-kampagne omtales som horror-sagaens skrækindjagende slutning.

Men der er i virkeligheden blot tale om et punktum for seriens oprindelige fortælling om Lambert-familien, der tørner sammen med alskens gruopvækkende dæmoner, og som vi mødte for første gang i James Wans oprindelige "Insidious" fra 2010.

For Deadline rapporterer, at Blumhouse har en "Insidious"-spin-off i støbeskeen med titlen "Thread: An Insidious Tale".

Læs også: Kumail Nanjiani vil gerne lave film om obskur DC-helt

I "Thread" spiller Mandy Moore ("Midway") og Kumail Nanjiani ("Eternals") et ægtepar, som ved hjælp af trolddom rejser tilbage i tiden og forhindrer deres unge datters død. Men konsekvenserne viser sig (over)naturligvis at være grufulde.

"Thread" skrives og instrueres af Jeremy Slater, som stod bag Marvels "Moon Knight"-serie og fantasyføljetonen "The Umbrella Academy". Slater debuterer således som filminstruktør.

Nanjiani tørner også sammen med spøgelser i den næste "Ghostbusters"-film, og han kunne senest opleves i den autentiske dramaserie "Welcome to Chippendales". I kan se Moovy TV's interview med Nanjiani om netop den serie herunder:

Kommentarer

Kumail Nanjiani får hovedrollen i "Insidious"-spin-off

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen