Kvindelig Ghostbuster er sur over "Ghostbusters 3"

Leslie Jones mener, at det er et "dick move" og noget, som Donald Trump kunne finde på.

Det er ikke alle, der er lige begejstrede over nyheden om, at der er en "Ghostbusters 3" på vej.

Instruktøren bag, Jason Reitman, har allerede slået fast, at der modsat den floppede "Ghostbusters"-film fra 2016 ikke vil være tale om et remake eller reboot, men at filmen er næste kapitel i den oprindelige franchise. Efter alt at dømme ignorerer den dermed det kvindelige "Ghostbusters"-reboot – og det er bestemt ikke noget, der falder i god jord hos en af filmens skuespillerinder, Leslie Jones.

På Twitter skriver hun:

"So insulting. Like fuck us. We dint count. It’s like something trump would do. (Trump voice) "Gonna redo ghostbusteeeeers, better with men, will be huge. Those women ain't ghostbusteeeeers" ugh so annoying. Such a dick move. And I don't give fuck I'm saying something!!"

Se også: Melissa McCarthy om "Ghostbusters"-flop: Folk er bange for kvinder

Selvom der endnu ikke er sluppet mange detaljer ud om "Ghostbusters 3", forlyder det, at filmen vil fokusere på et nyt, yngre hold spøgelsesjægere bestående af to drenge og to piger. Der er dog forventninger om, at de gamle Ghostbusters – Dan Aykroyd, Ernie Hudson og Bill Murray – vender tilbage i en eller anden kapacitet. Den fjerde oprindelige Ghostbuster, Harold Ramis, døde i 2014.

Første stemningsfulde teaser-video til den kommende film kan ses her.

Kommentarer

Kvindelig Ghostbuster er sur over "Ghostbusters 3"

 • ★★★★0

  :D

  Riqon20-01-19 18:32

 • ★★★0

  Jeg forstår ikke kritikken. Det er vel to parallelfortællinger i samme univers, fortalt uafhængigt af hinanden? Ellers skulle GB anno 2016 vel have heddet GB 3, hvis der skulle være hold i Jones’ logik?

  Dolphinfriendly20-01-19 18:32

 • ★★0

  Sgu sjovt i også lige klipper hende halvt ud af billedet til nyheden :D

  MOVIE100020-01-19 18:46

 • ★★★0

  Sgu sjovt i også lige klipper hende halvt ud af billedet til nyheden :D

  Ah haha - det er fordi den beskærer billedet lidt i nyhedsvisning - på forsiden er hun med. Men jeg har for god ordens skyld nu valgt et andet billede :)

  Rasmus Drews20-01-19 18:48

 • 0

  Suk..... Har endnu ikke set den, men har hørt Chris Hemsworth var det eneste gode ved den.... Men det er vel farligt at mene, så hvem end der fortalt mig det, har levet livet farligt. 

  Gladiator20-01-19 19:08

 • 0

  Gaaab....

  Åkepool20-01-19 22:07

 • 0

  Så Ghostbusters: The Video Game(2009) er ikke 3'eren?

  Gasivodo21-01-19 01:07

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen