Legetøjsfiguren "Action Man" på vej som spillefilm

"Muppets"-instruktør skal bringe actionmanden til live på det store lærred.

Legetøjsgiganten Hasbro prøver disse år at få sat gang i flere filmprojekter baseret på selskabets populære brands. Det har tidligere givet pote med "Transformers"-filmserien og moderat succes med "G.I. Joe"-franchisen, og nu har man et nyt skud klar.

Det bliver Action Man-figuren, der får sin egen spillefilm produceret i samarbejde med filmstudiet Paramount. Legetøjsfiguren blev i sin tid lanceret som en form for europæisk pendant til amerikanernes egne G.I. Joe-soldater, men fik sidenhen sit eget liv, hvilket naturligvis medførte massevis af forskellige varianter og specielle udgaver af muskelbundtet. En officiel forhistorie til karakteren fulgte ligeledes, og Action Man udviklede sig til at være en snedig og bomstærk superagent med dertilhørende slemme skurke og specifikke storylines.

Filmversionen skal skabes af James Bobin. Den engelske instruktør har for det meste bevæget sig i komediens verden, hvor han har stået bag afsnit af "Da Ali G Show" og "Flight of the Conchords" for siden at give os humørsmittende fortællinger med Kermit og co. i "The Muppets" og "Muppets Most Wanted". Bobins seneste spillefilm er "Alice i Eventyrland: Bag spejlet", der kom i 2016.

Simon Farnaby tager sig af manuskriptet, ligesom han gjorde det på "Paddington 2", som havde premiere sidste efterår. Der er endnu ingen meldinger om, hvornår vi kan forvente at tage på sprængfarligt actioneventyr med "Action Man".

Kommentarer

Legetøjsfiguren "Action Man" på vej som spillefilm

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen