"Legion"-stjerne er en del af Noah Hawleys Doctor Doom-projekt

Vi har tidligere her på siden rapporteret at "Legion"- og "Fargo"-skaber Noah Hawley arbejder på en Doctor Doom-solofilm for 20th Century Fox. Nu forlyder det, at "Legion"-hovedrolleindehaveren Dan Stevens er del af dette projekt, men dog ikke i hvilken rolle.

Så det vides ikke, om han er tiltænkt hovedrollen som selveste Victor von Doom aka. Doctor Doom, om han skal spille en anden rolle, eller om han måske blot er tilknyttet som producer på filmprojektet. Dan Stevens er dog efterhånden blevet et kendt navn i Hollywood for blandt andet "Legion"-karakteren David Haller og Udyret i Disneys live-action "Skønheden og udyret".

Noah Hawley er efterhånden kendt for at benytte de samme skuespillere i sine forskellige projekter. F.eks. medvirker Stevens medskuespillerinde Rachel Keller i "Legion" også i anden sæson af "Fargo", og Hamish Linklater fra "Legion" har en mindre rolle i tredje sæson af "Fargo".

Dan Stevens har efterhånden bevist sig som en dygtig skuespiller og har haft flere større roller, men tiden må afsløre, hvilken rolle han er tiltænkt og i hvilken kapacitet.

Kommentarer

"Legion"-stjerne er en del af Noah Hawleys Doctor Doom-projekt

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen