Leonardo DiCaprio deler første billede fra Martin Scorseses "Killers of the Flower Moon"

Scorseses næste projekt er i produktion.

Martin Scorseses kommende film, "Killers of the Flower Moon", er gået i produktion, og nu har vi – takket være filmens ene stjerne – fået det første officielle billede fra filmen.

Leonardo DiCaprio har på Twitter delt et stillbillede fra filmen, som også kan ses herunder, hvor han sidder sammen med skuespilleren Lily Gladstone.

Læs også: Martin Scorsese finder endelig en sponsor til sin næste film: Apple

"Killers of the Flower Moon" er baseret på bogen af samme navn, der fortæller om FBI-efterforskningen af drabene på en række indfødte amerikanere i Oklahoma. Gladstone og DiCaprio spiller hhv. Mollie og Ernest Buckhart – et ægtepar, hvor konen er indfødt amerikaner. Ernests onkel er en magtfuld ranch-ejer, der måske/måske ikke har noget at gøre med drabene. Den rolle spilles af ingen ringere end Robert de Niro.

"Killers of the Flower Moon" har endnu ikke fået en officiel premieredato, men foreløbige rygter siger, at den forventes klar senere i år. Filmen produceres blandt andet i samarbejde med AppleTV+, så mon ikke vi kan forvente at den bliver tilgængelig på netop denne platform?

Ud over DiCaprio, de Niro og Gladstone finder vi også navne som Jesse Plemons, Sturgill Simpson og Jason Isbell på rollelisten. Første billede fra filmen kan ses her:

Kommentarer

Leonardo DiCaprio deler første billede fra Martin Scorseses "Killers of the Flower Moon"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen