Leonardo DiCaprio er stadig forvirret over "Inception"

"Hvad skete der? Jeg har ingen anelse."

Det er ti år siden, at Christopher Nolans Oscar-belønnede sci-fi-thriller "Inception" udkom. Men selvom han både medvirkede i filmen og har haft ti år til at spekulere over dens kringlede plot, så er Leonardo DiCaprio stadig ikke helt sikker på, at han ved, hvad der skete i filmen.

I et afsnit af podcasten "WTF" deltog både DiCaprio og Brad Pitt, som diskuterede Tarantinos "Once Upon a Time... in Hollywood".

Værten var lidt forvirret over nogle ting i sci-fi-filmen "Ad Astra" med Pitt – særligt hvordan et rumskib i nærheden af Neptun kunne sende stråler af sted, der var så stærke, at Jorden blev påvirket.

"Jeg vil ikke forklare det for dig... Jeg kan heller ikke forklare det." Og her brød DiCaprio så ind:

"Jeg har det på samme måde med 'Inception'. Hvad skete der? Jeg har ingen anelse," og så grinede både værten, DiCaprio og Pitt højlydt.

DiCaprio fortsatte: "Man fokuserer bare på ens karakter, mand. Jeg er involveret [i arbejdet på historien], men med hensyn til Christopher Nolan og hvordan 'Inception' blev stykket sammen, så forsøgte vi alle sammen hele tiden at få puslespillet til at gå op."

Til sidst i filmen (og her bliver vi naturligvis nødt til at advare de mennesker, der endnu ikke har set "Inception") lander DiCaprios karakter, agenten Cobb, i USA efter at have levet flere år i eksil, fordi han i USA er mistænkt for mordet på sin hustru, der begik selvmord. Og Nolan lader det forblive uklart, om Cobb vitterligt er kommet hjem, eller om Cobb i stedet "sidder fast" i en endeløs drøm.

Da værten spurgte DiCaprio, om slutningen på "Inception" giver mening, sagde skuespilleren: "Det afhænger nok af, hvem du spørger."

Kommentarer

Leonardo DiCaprio er stadig forvirret over "Inception"

  • 0

    Så episk en film. Man kan stadig debatere den 10 år efter. Det er der ikke mange film der kan prale af.

    PatrickJane 7-01-20 18:25

  • ★★★★★2

    Jeg debatere stadigvæk Steel (Shaq) med folk den dag i dag.

    Elwood 7-01-20 19:50

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen