Leonardo DiCaprio producerer film om Volkswagen-skandalen

Fornylig kom det frem, at Volkswagen har snydt med deres diesel-biler, så de ved forskellige testforsøg har vist, at de forurenede langt mindre, end det faktisk er tilfældet. VW har nu indrømmet, at 11 mio. biler i verden er udstyret med denne snydemekanisme.

De fulde konsekvenser af bedraget vides endnu ikke, men foreløbig har Martin Winterkorn forladt sin post som CEO for bilgiganten, og det forlyder, at et stort antal biler vil blive kaldt tilbage fra begyndelsen af 2016.

Allerede nu er Hollywood dog på historien, nærmere bestemt Leonardo DiCaprio, som har købt rettighederne til Jack Ewings kommende bog om skandalen. DiCaprio har længe været aktiv miljøforkæmper, hvilket måske er med til at forklare hans interesse i historien. Den foreløbig unavngivne bog vil handle om, hvordan en "mere, bedre, hurtigere"-mentalitet førte til Volkswagens omfattende bedrag.

Intet vides endnu om filmen, udover at DiCaprio agter at producere den sammen med Jennifer Davisson Killoran via produktionsselskabet Appian Way.

Kommentarer

Leonardo DiCaprio producerer film om Volkswagen-skandalen

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen