Leonardo DiCaprio skal medvirke i Tarantinos film om Manson-mordene

Den Oscar-vindende superstjerne og den legendariske instruktør genforenes på filmen om de berygtede mord begået af Charles Manson-kulten i 1960'erne.

Ifølge Deadline har Leonardo DiCaprio sagt ja til at medvirke i Quentin Tarantinos kommende film, der omhandler den berygtede kultleder og massemorder Charles Manson, hvis disciple i 1969 myrdede instruktør Roman Polanskis højgravide hustru, Sharon Tate.

Dermed genforenes DiCaprio og Tarantino for første gang siden "Django Unchained" fra 2012, hvor den succesrige skuespiller gav den som antagonisten Calvin Candie i en mindeværdig præstation.

Det bliver således også DiCaprios første film siden hans medvirken i "The Revenant" fra 2015, der indbragte ham den første Oscar. 

DiCaprio skal efter sigende spille en aldrende tv-skuespiller, der forsøger at få foden indenfor i filmbranchen, alt imens de grufulde begivenheder vedrørende Charles Manson-mordene danner bagtæppe for historien. 

Margot Robbie på tale som Sharon Tate

Det forlyder også, at Tarantino har bedt Margot Robbie om at spille rollen som Sharon Tate. Robbie og DiCaprio har tidligere spillet overfor hinanden i Martin Scorseses "The Wolf of Wall Street", og endvidere skulle Tarantino have både Tom Cruise og Brad Pitt i kikkerten til endnu en hovedrolle.

Filmen, der beskrives som "Pulp Fiction"-agtig, har endnu ingen officiel titel, men til gengæld er premieredatoen allerede klar. Den kommer meget (u)passende til at finde sted 9. august 2019 på 50-års dagen for de grufulde mord på Sharon Tate og fire af hendes venner.

Charles Manson, der blev dømt til livsvarigt fængsel, døde i november sidste år i Californien.

Kommentarer

Leonardo DiCaprio skal medvirke i Tarantinos film om Manson-mordene

 • 0

  Hvis rygterne om castet holder, så tegner det til at blive et sindsygt spændende projekt!

  Bony13-01-18 13:15

 • 0

  Det vigtigste i denne nyhed er for mit vedkommende: "Filmen, der beskrives som "Pulp Fiction"-agtig.."

  Siden Tarantino har leget i det episke scope, har hans film imo lidt af nogle trælse elementer, men det skyldes nok andre årsager.

  Bobby Long13-01-18 21:59

 • ★★★★★★0

  Jeg har vist sagt det før, men wacko Tom Cruise kunne ifølge mig, være en fremragende nutcase Manson, hvis denne psykopat er en karakter man ser i filmen. 

  T. Nielsen13-01-18 22:27

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen