Leonardo DiCaprio skal spille kultlederen Jim Jones

Ud over at spille hovedrollen producerer DiCaprio også filmen om Jonestown-massakren.

En kommende film om 1970'ernes berygtede kultleder Jim Jones er under opsejling. Jones var leder af sekten The Peoples Temple og hovedmanden bag det, der sidenhen blev kendt som "massakren i Jonestown", hvor mere end 900 mennesker begik masseselvmord ved at drikke Kool-Aid tilsat cyanid.

Der er fundet det helt tunge Hollywood-skyts frem til at vække Jim Jones til live, da det netop er kommet frem, at ingen ringere end Leonardo DiCaprio skal træde i karakter som den saftevandsbællende kultleder.

Manuskriptet leveres af Scott Rosenberg, som tidligere har skrevet manuskripterne til "Con Air" og "Venom".

Læs også: "Druk" skal genindspilles med Leonardo DiCaprio

Jim Jones grundlagde The Peoples Temple i 1955, men i løbet af 1970'erne gik han fra at forkynde det hellige budskab til at påstå, at han selv var Gud.

Han grundlagde det lukkede samfund Jonestown i det sydamerikanske land Guyana, hvor Jim Jones i 1978 orkestrerede det tragiske masseselvmord.

Filmen om Jim Jones og tragedien i Jonestown har endnu ingen forventet premieredato, men indtil da kan vi glæde os over snart at se DiCaprio sammen med Jennifer Lawrence i "Don't Look Up" som får premiere på Netflix 24. december i år. Til næste år dukker han op i Martin Scorseses kommende film, "Killers of the Flower Moon".

Kommentarer

Leonardo DiCaprio skal spille kultlederen Jim Jones

  • ★★★0

    Tja, det kan da have lange udsigter. Nu har vi ventet over et årti på at se ham som H. H. Holmes.

    Det var Flavor Aid der blev brugt. Ikke Kool-Aid. 

    Aranyhajú Nyárszépe10-11-21 12:45

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen