"Logan"-producer: Det er på tide, Patrick Stewart får en Oscar-nominering!

Twentieth Century Fox har sendt "Logan" afsted til Oscar-akademiet med specielt et håb om en nominering til Stewart.

"Logan"-produceren Hutch Parker mener, det er på tide, at Patrick Stewart får en Oscar-nominering for sin rolle som Charles Xavier.

Traditionelt har Akademiet ikke givet nomineringer til tegneseriefilmatiseringer i de mere "prestigefyldte" kategorier som bedste film og bedste instruktør. At Heath Ledger vandt prisen i kategorien bedste mandlige birolle for sin rolle som Jokeren i "The Dark Knight" efter sin død, ses som en undtagelse. Mange håber nu, at "Logan" slutter sig til "The Dark Knight", og Twentieth Century Fox har så stor tiltro til filmen, at det er den første, de har sendt afsted til Akademiets medlemmer i år.

Patrick Stewart afsluttede sin rolle som Charles Xavier, lederen af X-Men-superheltegruppen, med en gribende præstation, der satte ikonet i et helt nyt lys. Hvis Fox' kampagne bærer frugt, bliver det Patrick Stewarts første Oscar-nominering. Et faktum, der overrasker producer Hutch Parker, som mener, at Stewart skulle have været nomineret for længe siden.

"Jeg er realistisk om, hvilken slags film den er, og jeg håber, at forskellige mennesker i de jobs vil se den og anerkende den – selv hvis den har en R-rating, og selvom den er en del af en tegneserie-franchise. Jeg vil elske, hvis folk kan se håndværket bag skuespillet og arbejdet i sig selv... at Stewart ikke har fået den slags anerkendelse er helt utroligt," udtaler Parker.

Stewart, der før har vundet flere Emmys og Golden Globes, portrætterede i "Logan" Xavier som en fysisk og følelsesmæssig skrøbelig mand. Et mere nuanceret billede, end vi før har set, og han fik stor ros for sin præstation.

Kommentarer

"Logan"-producer: Det er på tide, Patrick Stewart får en Oscar-nominering!

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen