"Lord of the Rings" + "Lock, Stock and Two Smoking Barrels" = "King Arthur"

Historien om Kong Arthur, Excalibur og ridderne om det runde bord er fortalt et utal af gange på det store lærred, og da det kom frem, at den britiske instruktør Guy Ritchie ville give sit bud på fortællingen, var den generelle reaktion også en vis skuldertræk. 

I sommer kom den første trailer til filmen, der har den fulde titel "King Arthur: Legend of the Sword", men den faldt lidt i glemslen blandt Comic Cons andre smagsprøver. Man skal dog ikke afskrive projektet for hurtigt, hvis det står til filmens Kong Arthur, Charlie Hunnam.

"Sons of Anarchy"-skuespilleren har til Empire fortalt i store vendinger om filmen. Hunnam føler således, at Guy Ritchie "har skabt en rig og spændende verden," som han overfor sin venner beskriver som "'Lord of the Rings' møder 'Lock, Stock and Two Smoking Barrels', en usandsynligt blanding, men det fungerer."

Om Guy Ritchie vender tilbage til topform med "King Arthur: Legend of the Sword", skal vi vente med at bedømme til marts 2017. Indtil da kan man prøve at se, hvad Charlie Hunnam mener med sine sammenligninger i traileren herunder.

Kommentarer

"Lord of the Rings" + "Lock, Stock and Two Smoking Barrels" = "King Arthur"

  • 0

    Jeg synes traileren så ganske glimrende ud, men Hunnam har stadig ikke overbevist mig.

    Superknys23-08-16 16:09

  • 0

    jeg synes den ser ud til at blive en rigtig god omgang underholdning

    Dufthat23-08-16 20:41

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen