"Lore"-instruktør skal lave "Black Widow" for Marvel

Scarlett Johanssons superagent får nu sin helt egen film i Marvels univers.

Der er efterhånden gået en årrække, siden vi første gang så Scarlett Johanssons S.H.I.E.L.D.-agent Natasha Romanoff – bedre kendt under superhelte-kodenavnet Black Widow – sparke røv i Marvels store biografproduktioner. Karakteren debuterede i filmuniverset tilbage i "Iron Man 2" fra 2010, og der er nu en solofilm på vej, der udelukkende kredser om heltinden.

Johansson vender tilbage i sin rolle som dødsensfarlig spion i den kommende film, hvor man har hyret den australske instruktør Cate Shortland til at bringe projektet til live. Shortland er nok bedst kendt som afsenderen bag 2. verdenskrigsdramaet "Lore", der udkom i 2012 til store roser. Siden har filmmageren også lavet den gådefulde thriller "Berlin Syndrome", som landede sidste år.

Filmselskabet har efter sigende mødtes med over 70 forskellige instruktører for at finde den helt rette til jobbet, og Johansson skulle personligt have presset på for at tilknytte Shortland.

Jac Schaeffer, der er forfatteren bag den kommende genindspilning af 80'er-komedien "Dirty Rotten Scoundrels", har skrevet manuskriptet til "Black Widow", som vanen tro produceres af Marvel-bossen Kevin Feige. Marvel har i forvejen en kvindelig superhelt på vej næste år i form af "Captain Marvel", ligesom Evangeline Lilly for tiden kan ses i biograferne som den mikroskopiske heltinde The Wasp i "Ant-Man and the Wasp".

Det er endnu ikke blevet afsløret, hvornår "Black Widow" forventes at få biografpremiere – men med de seneste nyheder omkring projektet virker en releasedato i 2020 som et solidt bud.

Kommentarer

"Lore"-instruktør skal lave "Black Widow" for Marvel

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen