Lotte Svendsen har netop afsluttet filmen "Sikke et cirkus" med Cirkus Summarum

Instruktør og manuskriptforfatter Lotte Svendsen har netop afsluttet optagelserne til sin nye familiefilm "Sikke et cirkus" med alle de kendte ansigter fra Cirkus Summarum – Cirkusdirektøren, Kristian Gintberg, Rosa fra Rouladegade, Hr. Skæg, Motor Mille, Onkel Reje og mange andre.

I cirkus er alt, som det plejer. En hyggelig rodebutik med plads til magi og voksne, der gider lege. Cirkusbarnet Ramona elsker livet i og uden for manegen og ikke mindst sin brogede cirkusfamilie. Men et spor i sneen og en række mystiske hændelser forstyrrer hendes verdensorden. Nogen holder øje med hende. Men hvorfor?

Lotte Svendsen siger i en pressemeddelelse: "Jeg har altid haft sympati med Cirkus Summarum-projektet og Muskelsvindfondens motto 'Plads til forskelle' kombineret med DR's imponerende børne- og ungdomsproduktion. Da jeg selv fik mulighed for at skrive og instruere Cirkus Summarum-forestillingen i 2014, kom inspirationen væltende. Muligheden for at opleve det hele 'backstage'. Billederne væltede ind, og fantasien kørte."

Udvide oplevelsen af det kendte og elskede Ramasjang-univers

Pelle Møller, indholdsredaktør på DR Ramasjang, siger: "Med 'Sikke et cirkus' håber DR at udvide oplevelsen af vores kendte og elskede Ramasjang-univers og dermed give de mindste børn og deres familier mérværdi. Forhåbentligt giver vi dem også en rigtig god biografoplevelse, der giver dem lyst til at opsøge dette magiske sted igen en anden gang."

"Sikke et cirkus" har en række kendte ansigter på rollelisten – Rasmus Bjerg i rollen som Cirkusdirektør Kaj, Signe Lindkvist, Kristian Gintberg, Rosa Gjerluff Nyholm som Rosa, Mikkel Lomborg som Hr. Skæg, Mille Gori som Motor Mille, Mads Geertsen som Onkel Reje og Søren Hauch-Fausbøll. Derudover medvirker også en række børn – bl.a. Viola Martinsen som Ramona og Ernst Jannerup Gjesing som Ernesto.

"Sikke et cirkus" får biografpremiere 5. oktober – lige op til efterårsferien.

Kommentarer

Lotte Svendsen har netop afsluttet filmen "Sikke et cirkus" med Cirkus Summarum

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen