"Love Actually" får en fortsættelse (af en slags...)

Selvom kritikerne ikke just var ellevilde med den, og særligt de amerikanske biografgængere gav filmen den kolde skulder, så har Richard Curtis' "Love Actually" fra 2003 i årenes løb tilegnet sig en enorm, trofast fanskare, som fortsat vokser.

Og snart 15 år efter premieren på den romantiske komedie kommer der omsider en fortsættelse – dog er der ikke tale om en konventionel spillefilm, men i stedet en tv-transmitteret kortfilm.

Men selvom fans altså ikke kan se frem til at gense Hugh Grants kække premiereminister, Liam Neesons søde enkemand, Bill Nighys flamboyante rocksanger eller Keira Knightleys charmerende brud i biografmørket, så vender de altså alle sammen tilbage på flimmerkassen.

Ud over Grant, Neeson, Nighy og Knightley gentager også Martine McCutcheon, Andrew Lincoln, Colin Firth, Lucia Moniz, Thomas Brodie-Sangster, Olivia Olson, Marcus Brigstocke og Rowan Atkinson deres roller fra originalfilmen.

ALLE VENDER TILBAGE. NÆSTEN...

Emma Thompson vender dog ikke tilbage foran kameraet. I "Love Actually" havde hun rollen som hustruen til en utro mand, der blev spillet af Alan Rickman, som døde for lidt over et år siden.

Bag kameraet vender Richard Curtis ("Notting Hill", "Fire brylluper og en begravelse") også tilbage – både som manuskriptforfatter og instruktør. Curtis udtaler til The Guardian:

"Jeg havde aldrig drømt om, at jeg skulle lave en fortsættelse til 'Love Actually', men jeg tænkte, det ville være sjovt lige at lave 10 minutter, der viser, hvad alle karaktererne laver den dag i dag. Hvem er mon ældet bedst? Det må være det helt store spørgsmål... eller er det meget tydeligt, at det er Liam [Neeson]?"

Den oprindelige film foregik i juledagene, og den nye kortfilm, "Red Nose Day Actually", bliver vist den 24. marts på engelsk tv i forbindelse med velgørenhedsshowet Red Nose Day, der indsamler penge til folk i nød.

Kommentarer

"Love Actually" får en fortsættelse (af en slags...)

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen