Lucasfilm overvejer "Star Wars"-spinoff om Lando Calrissian

Filmselskabet har muligvis en fortælling i støbeskeen om den charmerende karakter, der optræder som ung i "Solo: A Star Wars Story".

"Star Wars"-figuren Lando Calrissian er på mange måder blevet et vaskeægte ikon. Charmøren fra den farverige galakse har nydt stor popularitet blandt filmfans, siden han første gang tonede frem på lærredet i skikkelse af Billy Dee Williams i "Imperiet slår igen" fra 1980, og den kommende "Solo: A Star Wars Story" giver os derudover et kig på, hvordan Calrissian tog sig ud i sine yngre dage – denne gang portrætteret af multikunstneren Donald Glover.

Går man og sukker efter endnu mere med Lando, kan der dog være flere godter i vente. Præsidenten for Lucasfilm, Kathleen Kennedy, udtalte sig nemlig ved et arrangement i Cannes for nylig, og studiet skulle efter sigende være varme på idéen om en spillefilm, som kredser om lige netop Lando Calrissian.

Der opstod efterfølgende lidt forvirring, da udmeldingen fra de officielle Lucasfilm-kanaler lød på, at Kennedys interview skulle være blevet fejlagtigt oversat, men et "Lando"-projekt skulle dog stadig rumme en historie, som filmpræsidenten godt kunne tænke sig at fortælle en dag – selvom det på nuværende tidspunkt ikke er bekræftet, præcis hvilke spin-off-film, vi kan se frem til efter Han Solos første eventyr.

Den unge lando imponerer anmeldere

Donald Glover har med filmens tidlige reaktioner allerede høstet ros for sin version af den charmerende Calrissian i "Solo: A Star Wars Story", og det var faktisk også en rolle, den populære skuespiller selv jagtede ihærdigt. Glover har siden sine helt unge år været fan af karakteren, og ved en presseseance for "Solo" fortalte "Community"-stjernen således: "Da jeg hørte, at de begyndte at lave de her, sagde jeg til min agent: 'Hvis de laver noget, hvor Lando er med, så er jeg simpelthen nødt til spille Lando'"

"Jeg fremførte min audition, som var det den eneste rolle i verden, jeg ville have – for det var det vitterligt. Jeg er bare virkelig lykkelig for at være en del af den her film," sluttede skuespilleren siden af.

Såfremt publikum tager lige så godt imod Glovers take på karakteren som de første anmeldere, skulle forventningerne til yderligere eventyr med Lando Calrissian altså være helt i top.

Hvordan den altid cool rebels første møde med Han Solo udspillede sig, kan vi allesammen få et kig på, når "Solo: A Star Wars Story" har premiere 23. maj.

Kommentarer

Lucasfilm overvejer "Star Wars"-spinoff om Lando Calrissian

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen