Luke går i sort på nyt billede fra "The Last Jedi"

Instruktøren på næste kapitel i Star Wars-sagaen, Rian Johnson, har allerede antydet, at den gamle Jedi-helt i skikkelse af Luke Skywalker er en desillusioneret mand, når vi møder ham i "Star Wars: The Last Jedi", hvilket den første trailer underbygger med Skywalkers ord: "It's time for the Jedi to end."

Og når man ser på billedet herunder af Luke i sort garderobe, som er milevidt fra hans fremtoning i "Star Wars: The Force Awakens", skal publikum måske indstille sig på, at Luke enten er gået over til den mørke side af kraften eller i hvert fald er temmelig fristet af den. Æblet falder sjældent langt fra stammen...

Det forventes, at Mark Hamills Luke påtager sig at træne den unge heltinde Rey i "The Last Jedi", men spørgsmålet er, om han er den rette til opgaven og gentager mønstret fra den originale trilogi, hvori både Obi-Wan Kenobi og Yoda ikke formåede at fuldføre deres lærlings oplæring i den ædle Jedi-kunst. 

Og Luke har jo som bekendt allerede én gang fejlet som Jedi-mester, eftersom nevøen Ben Solo aka Kylo Ren tjener den mørke side og The First Order i "The Force Awakens". Akkurat som bedstefaderen, Darth Vader, tjente Imperiet i de originale Star Wars-film. 

Svarene om Luke, Rey og Kylo Ren får vi forhåbentlig til december, hvor "Star Wars: The Last Jedi" med lysets hast rammer biograferne.

Kommentarer

Luke går i sort på nyt billede fra "The Last Jedi"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen