"Mad Max"-spin-off om Furiosa udskudt et helt år til 2024

"The Queen's Gambit"-stjernen Anya Taylor-Joy spiller den slagkraftige heltinde, som Charlize Theron spillede i "Mad Max: Fury Road".

Tilbage i marts 2020 kom det frem, at George Miller ("Mad Max: Fury Road") arbejder på sin femte spillefilm inden for sit dystopiske "Mad Max"-filmunivers – nærmeste bestemt en spin-off med ørkenheltinden Furiosa som omdrejningspunkt.

Den oprindelige plan var at tage hul på optagelserne her i 2021 og derefter udgive filmen i 2023, men eftersom pandemien stadig terroriserer kloden (og herunder klodens filmmaskineri), er "Furiosa" nu blevet udskudt til 2024.

Det bekræfter Deadline, som fastslår, at filmen lander i de amerikanske biografer den 24. maj 2024 i stedet for den 23. juni 2023. Storfilmen udkommer formentlig cirka samtidigt i de danske biografsale.

Læs også: "Mad Max": George Miller planlægger tre nye film

Charlize Theron spillede rollen som Furiosa i "Mad Max: Fury Road", men i "Furiosa" (som vel at mærke er en prequel) er rollen blevet overtaget af den 21 år yngre Anya Taylor-Joy, som fik sit store gennembrud i den kritikerroste gyser "The VVitch", men som nok er bedst kendt for Netflix-hittet "The Queen's Gambit".

Udover Taylor-Joy vil rollelisten også bestå af tordenguden Chris Hemsworth ("Bad Times at the El Royale") og Yahya Abdul-Mateen II ("Watchmen").

"Furiosa" bliver den største filmproduktion i Australiens historie. Det forventes endda, at filmen vil skyde hele 1,6 mia. kroner ind i den lokale økonomi og skabe 850 jobs.

Kommentarer

"Mad Max"-spin-off om Furiosa udskudt et helt år til 2024

  • ★★★★0

    Fury Road var jo ‘den film’ om Furiosa og burde vel et sted have heddet det. Det har også været lidt et irritations moment for mig over tid. Ikke at hun ikke var bad ass, men Mad Max i form af Hardy var skubbet så meget i baggrunden, at jeg faktisk ikke ser filmen for hans skyld. 

    Babo12-09-21 10:47

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen