Mads Mikkelsens skurk i "Doctor Strange" er ikke helt ond

Marvel er i gang med sin fase 3, hvor nye superhelte introduceres til det efterhånden store biografunivers, de har skabt. En af de kommende helte er Doctor Strange. Filmen baseres på tegneseriefiguren, som blev skabt i 1963.

Danske Mads Mikkelsen har en væsentlig rolle i filmen og har i et interview med Yahoo fortalt lidt om den kommende film, bl.a. hvor anderledes den bliver: "Hvis du ser på tegneserierne, så ser du, at de er ret anderledes end de andre Marvel-historier. Jeg tror også, at filmen kommer til at være anderledes end de andre film, vi har set, men nok ikke lige så anderledes som tegneserierne er, for de var præget af 60'erne og 70'erne – de var nærmest på syre."

I samme interview afslører Mikkelsen lidt om sin egen rolle i filmen: "Han er egentlig ikke en skurk – han er en mand, som tror på noget andet end helten. Det betyder ikke, at han ikke også vil gøre verden til et godt sted og redde den, men han har en anden måde at gøre det på. Han er antagonisten, men han tager ikke nødvendigvis fejl."

Filmen får premiere i danske biografer 3. november. Se eller gense den første trailer herunder.

Kommentarer

Mads Mikkelsens skurk i "Doctor Strange" er ikke helt ond

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen