"Magnum P.I." får nu en reboot

Manden bag den nye "Hawaii Five-0" og "MacGyver" skal genoplive Tom Sellecks tv-hit.

Serien, der gjorde Tom Selleck til allemandseje i rollen som privatdetektiven Thomas Magnum, vender nu tilbage i en ny version. Den oprindelige serie var på skærmen fra 1980 til 1988 og handlede om Thomas Magnum, en privatdetektiv på Hawaii. Serien, der fik 162 afsnit, var meget populær og var ofte på listen over de 20 mest sete tv-programmer i USA.

Ligesom de fleste andre "lov og orden"-serier i 80'erne var "Magnum P.I." fyldt med sjove gimmicks og bifigurer, der kunne følge med Sellecks farverige Hawaii-skjorter og flotte moustache.

Sellecks Thomas Magnum udviklede i serien et umage venskab med den tidligere britiske officer Jonathan Quayle Higgins III, spillet af John Hillerman.

Da serien var på sit højeste, vandt Selleck og Hillerman en Emmy og Golden Globe.

Tidligere elitesoldat og MI:6-agent

I den nye version er Thomas Magnum en dekoreret tidligere elitesoldat, der tjener til dagen og vejen som privatdetektiv. I denne version bliver hans umage ven en kvinde, Juliet Higgins, en tidligere MI:6-agent.

I den nye version vil Magnum løse svære sager for folk, der ikke har andre steder at gå hen. Serien vil også fokusere på sociale emner som f.eks. de problemer, tidligere soldater har med at blive en del af livet uden for militæret.

Manden, der skal skrive manuskriptet til pilotafsnittet, er Peter Lenkov, som til daglig har det overordnede ansvar for serierne "Hawaii Five-0" og "MacGyver". Begge to er reboots af tidligere serier.

Der er endnu ingen nyheder om, hvem der skal spille med, men lad os nu se, om ikke Tom Selleck dukker op i en gæsteoptræden.

Kommentarer

"Magnum P.I." får nu en reboot

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen