Manden bag "Midnight Mass" og "The Haunting of Hill House" vil gerne lave "Star Wars"-gyser

Måske bliver den fjerne galakse snart invaderet af zombier...

Horror-instruktøren Mike Flanagan har et ønske om at skabe en "Star Wars"-film inden for sin yndlingsgenre.

Manden bag gyser-succeser som "The Haunting of Hill House", "Doctor Sleep" og senest Netflix-serien "Midnight Mass" oplevede for nylig et jordskælv, som fik ham til at komme med følgende erklæring på Twitter:

"Blev vækket af jordskælvet her til morgen, sad et par minutter og tænkte: Jeg ville virkelig elske at lave en gyser-film i 'Star Wars'-universet."

Indtil videre er det mest i bogform, at man for alvor er stødt på horror i "Star Wars"-universet – i spin-off-titler såsom "Red Harvest", "Death Troopers" og "Galaxy of Fear".

Læs også: Anmeldelse: Midnight Mass – Sæson 1 (Netflix)

Med alle de film og serier Lucasfilm utvivlsomt pønser på at udvikle i de kommende år, er det næppe utænkeligt, at der vil blive eksperimenteret inden for det kulørte univers, så visse historier trækkes i en langt mere mørk og dyster retning, end vi er vant til.

Og mon ikke fans af Mike Flanagan og "Star Wars" også kunne finde på at lægge pres på Disney og Lucasfilm ved for eksempel at kræve #ReleaseTheFlanaganWars...

Tiden må vise, om Mike Flanagans pitch bliver en realitet, men det er til gengæld sikkert og vist, at filmmageren har mere gys på vej til Netflix i form af den kommende horror/mystery-serie "The Midnight Club".

Kommentarer

Manden bag "Midnight Mass" og "The Haunting of Hill House" vil gerne lave "Star Wars"-gyser

 • ★★★★★★0

  En Star Wars serie med 10-20 minutter lange dialoger om The Force:D

  T. Nielsen27-10-21 08:08

 • ★★★★1

  Jeg har ikke tillid til, at de vil tillade en Star Wars-film, der afviger for meget for formlen. Gareth Edwards proklamerede at han ville lave en krigsfilm. Efterfølgende blev Tony Gilroy hyret til reshoots, og Rogue One lignede en typisk Star Wars-film. Lord & Miller ville lave en komedie. De blev fyret og Ron Howard overtog og fik Solo til at ligne en mere typisk Star Wars-film.

  Disney tør ikke tage store chancer med Star Wars, så idéen om en gyser i det univers er død længe før den kunne komme igang.

  Kruse27-10-21 10:32

 • ★★★0

  Men det kunne være en sjov strategi for Disney, at snuppe en med så stor succes på Netflix. Det må gøre ondt på dem.

  MOVIE100027-10-21 11:55

 • 0

  I legend er der bogen Deathtrooper mdd stormtroopers der vækkes til live. Det vil være sejt hvis den filmatiseres. Han Solo og Chewbacca dukker dog  op i den, så den skal nok omskrives, hvis den skal filmatiseres.

  Der er også Vaders Castle comic serien, som er canon og består af forskellige historier med gyser elementer. Der er bl.a. en historie med Grev Dooku, hvor han opholder sig på et slot i stil med Grev Draculas. En serie med sådanne elementer vil jeg hilse velkommen. Det bliver nok ikke på det store lærred.

  Johnny4227-10-21 17:00

 • 0

  Don't - just don't - vi så, hvordan det gik, da de lavede 'Starship Troopers' om til en "gyser".

  Pistolprinsen30-10-21 12:05

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen