Manden bag "Tilbage til fremtiden" og "Contact" laver ny sci-fi-storfilm

Manuskriptet til "Ares" har lokket Robert Zemeckis tilbage til science fiction-genren.

Med sine tre "Tilbage til fremtiden"-film og "Contact" har Zemeckis i den grad sat sit aftryk på science fiction-genren. Derudover har han været en af drivkræfterne bag brugen af 'performance capture'-teknologi i Hollywood, som Zemeckis bl.a. brugte i "The Polar Express", "Beowulf" og "A Christmas Carol".

Og selvom Zemeckis angiveligt har travlt med forarbejdet til en live action-udgave af Disneys "Pinocchio", så har han netop takket ja til at instruere "Ares".

Manuskriptet er skrevet af Geneva Robertson-Dworet, som tidligere har skrevet "Captain Marvel" og den nyeste "Tomb Raider".

Og "Ares" handler om en astronaut, hvis rumskib styrter ned i en afrikansk ørken. Mens han kæmper sig frem mod sin familie, opdager han, at hans mission spillede en rolle i en større sammensværgelse, og at han måske endda er i besiddelse af en hemmelighed, der kan ændre verdens gang.

Det vides ikke, hvornår den travle Zemeckis går i gang med optagelserne til "Ares", eller hvornår filmen udkommer. Lige nu har filmmageren travlt med at færdiggøre filmen "The Witches", der er baseret på Roald Dahls bog af samme navn, der også blev filmatiseret i 1990.

Kommentarer

Manden bag "Tilbage til fremtiden" og "Contact" laver ny sci-fi-storfilm

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen