Mareridtet før jul: "The Predator Holiday Special" byder på grin, gys og gru!

Har du nogensinde forestillet dig en Predator gå amok ved at angribe Julemanden på Nordpolen? Det havde vi heller ikke...

20th Century Fox har udgivet en ultra-voldelig, men hylemorsom og animeret stop-motion-film, der hylder den originale "Predator" fra 1987 – den med Arnold Schwarzenegger i hovedrollen som elitesoldaten Dutch, der skal bekæmpe et dødsensfarligt og mystisk monster dybt inde i junglen i Mellemamerika.

"The Predator Holiday Special" virker ved første øjekast som en hyggelig julefilm for hele familien, men stop-motion-løjerne er alt andet end børnevenlige, når det frygtindgydende Predator-monster går bersærk og angriber Julemanden og hans trofaste – og ret så badass – nisser og rensdyr på Nordpolen.

Monstret kommer næppe på Julemandens artig-liste foreløbig som følge af rabalderet, men kortfilmen skal nok give julelys i øjnene til fans af den originale film, når den genskaber ikoniske scener og replikker fra John McTiernans kultklassiker. Og for feinschmeckere er der desuden hilsner til en enkelt anden filmfranchise eller to...

"The Predator Holiday Special" er et led i reklamekampagnen for Shane Blacks "The Predator", der fik biografpremiere tidligere på året, og som snart udkommer til hjemmebiografen. 

Hvorvidt du foretrækker dette anderledes take på "Predator"-myten fremfor Blacks værk, kan du vurdere efter at have set "The Predator Holiday Special" lige her: 

Kommentarer

Mareridtet før jul: "The Predator Holiday Special" byder på grin, gys og gru!

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen