Mareridtsfremkaldende ny trailer til "The Texas Chain Saw Massacre"-videospillet

Farvel søvn...

En ny gameplay-trailer til det kommende spil baseret på "Motorsavsmassakren" er landet, og det er virkelig en bloddryppende video.

Spillet udvikles af Gun Interactive, som tidligere har haft held med at lave videospil baseret på en anden legendarisk gyserfranchise, nemlig "Friday the 13th", og det tyder på, at de bruger samme vindende formel denne gang.

Ligesom dét spil bliver "The Texas Chain Saw Massacre" nemlig et multiplayerspil, hvor spillerne enten spiller som den morderiske Leatherface, hans grufulde familiemedlemmer eller de unge, uskyldige mennesker, som forsøger at undgå motorsavenes skarptslebne kæder og nå i sikkerhed.

SE OGSÅ: NY TRAILER TIL "MOTORSAVSMASSAKREN"-VIDEOSPIL VISER, HVOR TÆT SPILLET LÆGGER SIG OP AD GYSERKLASSIKEREN

Spillet lægger sig uhyggeligt(!) tæt op ad filmen – både auditivt og visuelt. Skal man være lidt hård mod de andre motorsavsfilm, så kan man dristes til at sige, at spillet allerede ligner den bedste udgave af "Motorsavsmassakren" siden originalen fra 1974.

Døm selv. Traileren kan ses herunder, men sig ikke, at du ikke var advaret! "The Texas Chain Saw Massacre" forventes at udkomme i 2023 til PlayStation, Xbox og pc.

Kommentarer

Mareridtsfremkaldende ny trailer til "The Texas Chain Saw Massacre"-videospillet

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen