Margot Robbie: "Babylon" er min karrieres højdepunkt

"Babylon" overgår altså "The Wolf of Wall Street" og "Once Upon a Time… in Hollywood".

Margot Robbies Hollywood-karriere er stadig relativt ung, men hun har trods alt store titler som "The Wolf of Wall Street", "Once Upon a Time… in Hollywood", "The Big Short" og "I, Tonya" på CV'et.

Men ifølge den australske skuespiller selv, er det Damien Chazelles spritnye storfilm "Babylon", som er karrierens foreløbige højdepunkt.

Se også: TO NYE TRAILERS TIL "BABYLON" – ÉN SØD OG ÉN FRÆK!

"Babylon" udfolder sig i 1920'ernes Los Angeles, hvor stumfilmsæraen så småt ebber ud, samtidigt med at synkroniseret lyd gør sit indtog i Hollywood. Altså en tumultarisk tid gennemsyret af fester og forandringer.

Robbie spiller den unge, ambitiøse skuespilleren Nellie LaRoy, og i en ny featurette, der kan ses herunder, fastslår Robbie:

"I takt med at historien udvikler sig, indser hun, at Hollywood er et langt hårdere og vildere sted, end hun havde forestillet sig. Jeg har aldrig følt mig så tæt på en karakter før, som jeg gør med Nellie. Hun dukkede op med et brag og vil ikke lade nogen stå i vejen for hende. Det her vil stå tilbage som det, jeg er mest stolt af i hele min karriere og i hele mit liv."

Store ord fra Robbie, der også snart kan opleves i Greta Gerwigs meget imødesete "Barbie", som du kan se traileren til her.

Moovy TV har desuden interviewet flere af de kreative kræfter bag "Babylon" og skuespilleren Jean Smart. Du kan se de interviews lige op til filmens danske biografpremiere den 19. januar.

Kommentarer

Margot Robbie: "Babylon" er min karrieres højdepunkt

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen