Margot Robbie bekræfter: Jared Leto dukker ikke op som Jokeren i "Birds of Prey"

Harley Quinn-skuespilleren slår fast, at Leto ikke engang har en cameo i den kommende "Suicide Squad"-fortsættelse.

Letos præstation i den udskældte "Suicide Squad" var temmelig kontroversiel. Siden da har Joaquin Phoenix spillet rollen i Todd Phillips' prisbelønnede "Joker", og Phoenix' præstation blev for nylig nomineret til en Golden Globe.

Phillips' film foregår dog ikke i samme univers som DC's etablerede filmunivers, det såkaldte DCEU, som bl.a. huser filmene "Justice League", "Aquaman", "Shazam!" og "Suicide Squad".

Og i den kommende "Suicide Squad"-fortsættelse, "Birds of Prey" (eller "Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn", som er filmens komplette, kringlede titel) vender australske Robbie tilbage som Jokerens kæreste, Harley Quinn, men Jokeren holder sig væk.

Over for Variety bekræfter Robbie, som også er producer på "Birds of Prey", at Leto ikke vender tilbage. Han får ikke engang en cameo. Billeder fra optagelserne afslørede ellers, at Letos version af Jokeren optræder i filmen, men han spilles åbenbart af en helt anden skuespiller/statist.

For nylig gik der sejlivede rygter om, at Leto var fortørnet over, at Phillips' "Joker"-film blev lavet med en anden skuespiller i rollen. Endda så fortørnet, at han prøvede at få filmen aflivet. Rygterne er dog aldrig blevet bekræftet.

Robbie roser i øvrigt Phoenix' Joker-præstation: "Han var fænomenal. Men 'Joker' var en meget mere jordbunden film end vores. Vores er anderledes. Den er overgearet."

Herunder kan du se traileren til "Birds of Prey", som indtager de danske biografer 6. februar:

Kommentarer

Margot Robbie bekræfter: Jared Leto dukker ikke op som Jokeren i "Birds of Prey"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen