Maria Lucia og Sofie Gråbøl lægger danske stemmer til Netflix-animationsfilm

Netflix har annonceret de danske stemmer til "Til månen og tilbage".

Snart får Glen Keanes nye store animationsfilm, "Til månen og tilbage", premiere. Og i dag løfter Netflix sløret for de danske stemmer til filmen. I den danske besætning finder vi bl.a. den populære sangerinde og musicalstjerne Maria Lucia og skuespillerinden Sofie Gråbøl.

"Jeg glæder mig helt vildt til at se filmen," siger Maria Lucia, "som har nogle super smukke melodier og en vigtig historie om, hvordan man kan forvalte sorg. Sorg er sådan en uhåndgribelig størrelse - især for børn. Og netop derfor er det så vigtigt at tale om den, så den ikke kommer til at styre dit liv, men så man i stedet lærer at leve med den."

For nyligt afslørede Netflix desuden, at dette års X-Factor-vinder, Alma Agger, synger det danske tema til filmen, "Om lidt er jeg på vej". Lyt til sangen her.

Stort anlagt animationsfilm fra Disney-legende

I "Til Månen og tilbage" befinder vi os i Kina, hvor den kvikke og videbegærlige pige Fei Fei sætter sig for at rejse til Månen for at bevise eksistensen af den legendariske og smukke Månegudinde, der ensom og forladt venter på sit livs kærlighed.

Til formålet bygger Fei Fei en rumraket, og så tager eventyret ellers for alvor fart, når den unge pige i selskab med sin kanin kommer på sit livs rumeventyr i jagten på sandheden.

Filmen er instrueret af den legendariske animator Glen Keane, der vandt en Oscar for animationskortfilmen "Dear Basketball" i 2017, og som har arbejdet på Disney-produktioner som "Pocahontas", "To på flugt" ("Tangled") og "Aladdin".

"Til månen og tilbage" har dansk premiere 23. oktober på Netflix. Traileren kan du se her.

Kommentarer

Maria Lucia og Sofie Gråbøl lægger danske stemmer til Netflix-animationsfilm

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen