Mark Hamill: Boba Fett kunne være Lukes mor(!)

"No, I am your mother!"

Den originale Star Wars-trilogi har et af filmhistoriens vildeste plot-twist i "Imperiet slår igen", da Darth Vader afslører, at han er Luke Skywalkers far med den berømte replik "No, I am your father!"

Nu fortæller Luke Skywalker himself – i skikkelse af skuespilleren Mark Hamill – at han forud for "Jedi-ridderen vender tilbage" pitchede en idé til Star Wars-skaberen George Lucas i et forsøg på at toppe den mildt sagt uventede drejning i forrige film.

På en fans spørgsmålet på Twitter om et gammelt rygte, hvor det viser sig, at fan-favoritten Boba Fett i virkeligheden er Lukes mor, svarer Hamill: "Jeg foreslog det engang til George som den eneste måde, hvorpå vi kunne toppe, at Vader var min far. Jeg forestillede mig hende som en dobbelt-agent, der i al hemmlighed arbejdede for rebellerne. SPOILER ALERT: Han brød sig ikke om min ide," afslutter altid selvironiske Hamill.

Solo-film droppet

Lucas valgte altså på daværende tidspunkt ikke at afmystificere Boba Fett, hvilket mange fans nok er lettede over....

Boba Fett, der første gang kunne opleves på biograflærredet i "Impereriet slår igen" fra 1980, er på grund af sin mystiske og seje fremtoning i mandaloriansk rustning med tilhørende våben og lækre gadgets blevet en af de mest afholdte karakterer i hele "Star Wars"-mytologien. Så meget, at dusørjægeren ifølge rygterne skulle have haft sin egen solo-film, men den idé er nu angiveligt blevet droppet

Til gengæld er den første live-action-serie hensat til "Star Wars"-galaksen opkaldt efter Boba Fetts race af krigere. "The Mandalorian" er sat til at få premiere på Disneys kommende streaming-tjeneste, Disney+, der ventes at være klar til brug i slutningen af 2019. Det samme er den endnu unavngivne "Episode IX", der får biografpremiere i december næste år. Se første officielle kig på "The Mandalorian" her.

Kommentarer

Mark Hamill: Boba Fett kunne være Lukes mor(!)

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen