Mark Hamill bliver betalt for at holde mund om "Star Wars"-hemmelighed

Det er næppe gået mange Star Wars-fans' næser forbi, at Mark Hamills Luke Skywalker har haft en yderst begrænset optræden i diverse trailere og plakater til den kommende "Star Wars: Episode VII - The Force Awakens". Det har ført til en lang række spekulationer, men hvis man havde håbet på, at Hamill ville løfte lidt af sløret før filmens premiere om knap en måned, bliver man nok skuffet. Hamill fortæller nemlig, at han rent faktisk bliver betalt for ikke at afsløre Luke Skywalker-hemmeligheden.

"Det er skørt, det her NDA-halløj... Non Disclosure Agreements, hvor du ikke må tale om noget som helst. Jeg har noget på vej, hvor der er en pose penge involveret, og hvor - hvis det bliver afsløret pga. mig - så får jeg ikke de penge," fortæller Hamill, som heller ikke må bekræfte, at han rent faktisk er med i filmen.

Skuespilleren siger endvidere, at han er god til at holde på hemmeligheder, og at han var en af de få, der fik hemmeligheden om Darth Vader at vide i forbindelse med "Emperiet slår igen". Udover Hamill vidste således kun instruktøren Irvin Kershner og George Lucas, at Vader er Lukes far. Hamill fortalte det således ikke engang til Harrison Ford eller endda sin egen kone, da han var bange for, at det ville slippe ud.

"Star Wars: Episode VII - The Force Awakens" og - angiveligt - Luke Skywalker indtager biograferne 16. december.

Kommentarer

Mark Hamill bliver betalt for at holde mund om "Star Wars"-hemmelighed

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen