Mark Ruffalo slutter sig til sci-fi-filmen "The Adam Project" med Ryan Reynolds

"Stranger Things"-bagmanden Shawn Levy står bag kameraet på tidsrejsefilmen, hvor Ruffalo skal spille faren til Reynolds´ karakter.

"Deadpool"-stjernen Ryan Reynolds har et nyt science fiction-projekt på vej i form af Netflix-filmen "The Adam Project" – tidligere kendt som "Our Name Is Adam" – og nu er et par af hans medspillere blevet afsløret.

På filmen får den 44-årige canadier således selskab af Mark Ruffalo ("Avengers"-filmene, "I Know This Much Is True") og Catherine Keener ("Get Out"). Ruffalo skal i filmen spille faren til Reynolds' karakter, mens Keener skal give den som fortællingens skurk.

I "The Adam Project" rejser en mand tilbage i tiden og slår sig sammen med en yngre version af sig selv for at redde fremtiden. I fællesskab må de nu finde deres far – en videnskabsmand, som er hjernen bag et stykke teknologi, der er faldet i de forkerte hænder.

Læs også: "Deadpool 3" har fundet sine manuskriptforfattere

Shawn Levy, som instruerer filmen, er måske bedst kendt som en af folkene bag Netflix' populære "Stranger Things", hvor han har ageret både instruktør og producer. På filmsiden har han bl.a. begået "Nat på museet"-trilogien og robotboksefilmen "Real Steel", som kom i 2010.

Levy har endvidere actionkomedien "Free Guy" på vej – et projekt, der ligeledes har Ryan Reynolds i hovedrollen.

Der er ingen forlydender om, hvornår "The Adam Project" forventes at få premiere på Netflix.

Kommentarer

Mark Ruffalo slutter sig til sci-fi-filmen "The Adam Project" med Ryan Reynolds

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen