Martin Freeman er med i "Captain America: Civil War"

Vi kender ham fra "The Office", "Sherlock" og "Hobbitten"-filmene, og snart vil vi se ham igen som en del af Marvels filmunivers. Det er nemlig nu blevet afsløret, at Martin Freeman vil være at finde på rollelisten til den næste film om soldaten Steve Rogers, "Captain America: Civil War".

I filmen vil Steve Rogers/Captain America komme op at toppes med Tony Stark/Ironman, mens han forsøger at kommer overens med barndomsvennen Bucky, som efter begivenhederne i "Captain America: The Winter Soldier" anses som en trussel af den amerikanske regering. Freemans rolle bliver som den amerikanske regerings mand i den afrikanske stat Wakanda, som er hjemlandet for superhelten Black Panther. Det forventes derfor, at Freeman vil have en endnu større rolle, når Black Panther får sin solofilm i 2018.

På sigt kan dette betyde - selvom det måske ikke er så sandsynligt - at han kommer til at spille overfor Benedict Cumberbatch i en tredje franchise. De har foreløbig spillet overfor hinanden i BBC's tv-serie "Sherlock" og i "Hobbitten", hvor Cumberbatch spillede Smaug, og da Cumberbatch nu er sat til at spille Doctor Strange, som også er en del af Marvel-universet, er et nyt møde altså teoretisk muligt.

"Captain America: Civil War" har premiere 5. maj. 

Kommentarer

Martin Freeman er med i "Captain America: Civil War"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen