Martin Scorsese medvirker i coronaserie

Den legendariske instruktør yder personligt bidrag til BBC-program.

Selv de største stjerner i verden har været påvirket af nedlukningen i forbindelse med Covid-19, men hvordan har krisetiden præcist påvirket deres virke? I BBC-serien "Lockdown Culture with Mary Beard" følges britiske kulturpersonligheder og skuespillerinder som Emma Thompson og Emilia Clarke.

Idéen bag serien er at kaste et personligt blik på synergien mellem kultur og kreativitet, og hvordan det samspil udfordres under en krise. Som lidt af et scoop er det også er lykkedes at lokke selveste Martin Scorsese til at runde den syv afsnit lange serie af.

"Martin Scorsese afslutter serien på vidunderlig vis," fortæller Mary Beard. "Vi følger ham hjemme, hvor han reflekterer over nedlukningen set ud fra klassiske film, såsom Hitchcocks 'Den forkerte mand'. Det rigtigt spændende er, at vi får dette Hollywood-koryfæ til at genlæse Hitchcock ud fra den nuværende krise."

"Lockdown Culture with Mary Beard" er indtil videre kun tilgængeligt på BBC Two, hvor syvende og sidste episode vises i aften, torsdag 28. maj. Med et så prominent navn som Martin Scorsese kan man dog håbe på, at det også bliver muligt at følge serien udenfor de britiske øer.

Kommentarer

Martin Scorsese medvirker i coronaserie

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen