Martin Zandvliet skal instruere amerikansk krigsdrama med Jared Leto

Den danske filminstruktør Martin Zandvliet, som gjorde sig bemærket med sidste års "Under sandet", er blevet udset til at instruere det store amerikanske krigsdrama "The Outsider". I filmens hovedrolle ses Jared Leto, der bl.a. er kendt for sin Oscar-vindende præstation i "Dallas Buyers Club".

"The Outsider" foregår i efterkrigstidens Japan. Leto spiller en fængslet amerikansk soldat, der med hjælp fra den japanske mafia, yakuzaen, formår at blive løsladt. Med sin nyvundne frihed sætter han sig for at vinde yakuzaens respekt og tilbagebetale tjenesten, mens han må lære at navigere i den kriminelle underverden. 

Filmen, der markerer Zandvliets første engelsksprogede produktion, er skrevet af den endnu forholdsvis ukendte manuskriptforfatter Andrew Baldwin, og produktionen forventes at begynde til efteråret efter premieren på superskurkefilmen "Suicide Squad", hvor Leto spiller Jokeren.

Moovy TV talte med Martin Zandvliet i forbindelse med "Under sandet" sidste år. Du kan se eller gense interviewet herunder.

Kommentarer

Martin Zandvliet skal instruere amerikansk krigsdrama med Jared Leto

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen