Marvel afslører premieredatoerne på "Echo" og 2. sæson af "Loki"

MCU-sagaen fortsætter snart på Disney+.

Marvels enormt succesfulde og sejlivede MCU-saga fortsætter derudad i både biograferne og på Disney+.

Mens franchisens såkaldte femte fase blev kickstartet med spillefilmen "Ant-Man and the Wasp: Quantumania" tilbage i februar, så har vi siden da fået James Gunns "Guardians of the Galaxy Vol. 3", og senere i juni får vi miniserien "Secret Invasion".

Se også: Ny trailer til Marvels "Secret Invasion" med Samuel L. Jackson

Og Disneys danske PR-folk har over for Moovy bekræftet de danske premieredatoer på hhv. 2. sæson af "Loki" og den første sæson af "Echo".

I "Loki" følger vi nok en gang Thors drilske halvbror, som spilles af Tom Hiddleston. "Loki" er den første Marvel-serie, som får en sæson 2, og her tager Loki på endnu et eventyr gennem tid og rum side om side med tidslinjeagenten Mobius (Owen Wilson). Også Oscar-vinderen Ke Huy Quan ("Everything Everywhere All at Once") dukker op i den nye sæson.

"Echo" er en spin-off til "Hawkeye", hvor vi følger den døve lejemorder Maya Lopez. Også Charlie Cox og Vincent D'Onofrio dukker op som hhv. Daredevil og Kingpin i dén serie.

2. sæson af "Loki" kickstartes på Disney+ den 6. oktober. Og samtlige afsnit af "Echo" udkommer på Disneys streamingtjeneste den 29. november.

Kommentarer

Marvel afslører premieredatoerne på "Echo" og 2. sæson af "Loki"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen