Marvel har den kreative kontrol på "Spider-Man: Homecoming"

Det har været komplicerede tider for Spider-Man og ikke mindst for Sony, som har rettighederne til den populære figur. Efter at "The Amazing Spider-Man 2" skuffede økonomisk, tog Sony det overraskende valg at låne ham ud til Marvel Studios og dermed lade figuren blive en del af Marvels biografunivers (MCU).

Det er nu sket. Figuren spilles af Tom Holland i "Captain America: Civil War" og får sin egen film igen i 2017 med titlen "Spider-Man: Homecoming", hvor også Iron Man (Robert Downey Jr.) vil medvirke. 

Men Sony har ikke givet figuren fra sig helt. De har stadig distributionsrettigheder, og på papiret tilhører han stadigvæk dem, og overskuddet fra figurens solofilm vil gå til Sony. Så hvad betyder dette for, hvem der kommer til at lave den? Kevin Feige kan i et interview med hjemmesiden HeyUGuys fortælle, at han har kendt Sony-producenterne længe, at de støtter godt op om Marvel Studios, og at Marvel kommer til at have den overordnede kreative kontrol på "Spider-Man"-filmen også.

Se interviewet med Kevin Feige herunder, men vær opmærksom på, at der tales meget om "Captain America: Civil War", og at nogle af spørgsmålene/svarene muligvis kan tolkes som spoilers. 

Kommentarer

Marvel har den kreative kontrol på "Spider-Man: Homecoming"

  • 0

    Ser frem til den film, når den engang lander.

    Kviesgaard 1-05-16 18:47

  • ★★★★0

    Glæder mig dælme også til den, Tom Holland gjorde det virkelig godt i rollen, og fangede perfekt den Spiderman jeg kender fra comics'ne.

    Elwood 1-05-16 18:53

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen